Har vart sjuk

Eller rättare sagt jag är fortfarande sjuk. Jag har väl fortfarande sviterna kvar efter den förvärvade hjärnskadan som jag fick i samband med den svåra misshandeln 1995. (hemsk bild) Jag överlevde och har ju även lyckats att bryta mitt egna alkohol missbruk. Sista gången som jag drack tvångsmässig var den 17 augusti 1997. Fann en gemenskap som jag tog hjälp ut av. Arbetade även med den gemenskapens stora bok.

I och med att jag arbetade i dem stegen så förstod jag att jag att jag även var ett vuxet barn. Jag började även i ett annat program för oss vuxna barn. Som heter ACA. Som jag startade i den förorten som jag är uppväxt i och som jag även fann min nykterhet i. Vi har möte i Rågsveds folkets hus i kväll klockan 19:00. Får se om någon kommer dit. Själv ska jag åka dit, jag får ta mig till Globen med min rullator. Eftersom jag har fått en infektion i kroppen, vart den sitter, vet inte läkarna heller. Allt är på utredning.

Jag kände mig dålig i början ut av Juli och jag sökte inte hjälp. Allt på grund av att mamma var hypokondriker. Jag ville inte vara likadan. Fast jag var inte det utan jag hade råkat ut för information. Dels i bihålorna, ögonen, lederna, lungorna och dessutom blodförgiftning. Därav låg jag på sjukhus i 19 dagar. Är sjukskriven till september.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: